Canvis en la programació de Ràdio Arrels

ENTREVISTA - Albert Noguer, director de Ràdio Arrels

Catalunya Nord

Ràdio Arrels està oferint des de fa uns dies una sèrie de canvis a la seva programació, apostant encara més per la informació de proximitat i la música en català.

La llengua catalana guanyarà presència a la programació musical de la ràdio, arribant al 50% de les obres que s'emeten durant les hores de màxima audiència. 

També guanyaran minuts a la ràdio el programa Aires del Conflent, que es fa l'Enric Balaguer des dels estudis situats al Casal del Conflent, a Prada. Aquest programa passa de ser de 50 minuts setmanals a 15 minuts diaris. Amb aquesta aposta es pretén guanyar presència a aquesta comarca i explicar les notícies des del territori. 

Arrels també oferirà un informatiu setmanal, que s'emetrà els divendres i durant el cap de setmana, sempre volent donar informacions locals de Catalunya Nord, però també dels Països Catalans i amb un ull posat en les informacions internacionals. 

Els oients també podran sentir noves cròniques, com l'actualitat del Rugby amb Gregory Sansa (dilluns), cròniques musicals com Història musical d'un país (diària) o Catedrals musicals i altres cròniques com Revistes infantils o els Mots clau. A més, es mantindran les cites setmanals d'opinió i actualitat.

Ràdio Arrels es pot sentir per FM des de Catalunya Nord, però també des del web i es poden recuperar els continguts en línia. 

Parlem de la nova programació amb el director de Ràdio Arrels, Albert Noguer

Miquel Martínez Vila