Aquesta Diada Ràdio Arrels serà a la Fira d'Entitats d'Òmnium

NOTÍCIA

Catalunya Nord, P.P.C.C.

L'equip de Ràdio Arrels serà a la Fira d'Entitats (MerCat) que organitza Òmnium a Barcelona durant la Diada de l'11 de setembre. La ràdio tindrà un estand al Passeig Lluís Companys de la capital catalana, que uneix l'Arc del Triomf i el parc de la Ciutadella. Des de les 10:30 del matí i fins a les 18 h tothom qui vulgui podrà passar a saludar, conversar i conèixer l'equip.

Durant tot el dia el Passeig Lluís Companys acollirà paradetes d'un centenar d'entitats i comerços que treballen per la llengua al nostre país. A més, al migdia hi tindrà lloc un acte polític i a les 13 h hi haurà un concert del guanyador i una finalista d'Eufòria, el popular concurs musical de la televisió pública catalana. La tarda estarà marcada com sempre per la manifestació independentista de la diada, que enguany és descentralitzada. El MerCat serà el punt final de la manifestació barcelonina i al vespre, a partir de les 18:30 h hi haurà concerts gratuïts d’Al·lèrgiques al Pol·len, Ginestà i Flashy Ice Cream.

La manifestació de Barcelona, que anirà de l'estació de França i fins a l'Arc de Triomf, serà una de les 5 protestes simultànies que han convocat les entitats independentistes per a aquesta diada. La sectorial de Catalunya Nord està convocada a la Gran Via de Jaume I de Girona, però també hi haurà manifestacions a la rambla Nova de Tarragona i als centres de Lleida i Tortosa.

Per primera vegada, les manifestacions d'enguany tenen un cartell unitari amb el logotip de les 7 entitats que convoquen. Aquesta novetat és una iniciativa per intentar promoure la unitat del moviment independentista, com ha explicat a aquesta casa el coordinador territorial de l'ANC a Catalunya Nord, Hervé Pi. 

Miquel Martínez Vila