Per Philippe Roig, el seu ofici és una passió. Comença les seves jornades de treball molt aviat, a les 4 de la matinada, i treballa incansablement fins a tenir la feina feta. A banda de preparar tots els embotits, i vendre'ls al mercat, una part primordial del seu treball és assegurar-se que els seus animals estiguin ben cuidats. Això significa controlar-los almenys dues vegades al dia.
Tot i que no té gaires vacances i descans, ens confia que té "sempre la taula ben guarnida".
El carnisser ven la seva carn als mercats locals i a dos restaurants de la zona. Tot i que gaudeix de la seva feina, els incendis forestals li causen preocupació, ja que últimament han estat molt propers als seus animals. A més d'això, la manca d'aigua i l'increment del preu del gra han afectat la seva producció.
Si voleu conèixer a Philippe Roig, podeu trobar-lo al mercat de Ceret els dissabtes al matí, juntament amb altres productors locals. Serà Un plaer per ell compartir la seva passió per la carn de qualitat.